• Škofja vas 40, 3211 Škofja vas
  • 03 492 82 23
  • kozovinc@siol.net

Orodja za krovce - splošno

Za streho, ki bo videti lepa in brez napak, je potrebno, da krovec uporablja pravo in kvalitetno orodje, saj je v interesu obrtnika in stranke, da je končni izdelek kakovosten in bo služil svojemu namenu še mnoga leta.

Orodje za krovce

Poleg strokovne izobrazbe in izkušenj je orodje za krovca izrednega pomena. Brez različnih krovskih orodij, krovec, ne more opraviti nobenega dela. Kvalitetno orodje pa ne cenijo samo mojstri svojega poklica, ker je delo z njim lažje, ampak tudi stranke, saj je s kvalitetno izdelavo tudi izdelek bolje narejen. Materiali s katerimi delajo krovci so izredno trdni in vzdržljivi, kar pa onemogoča enostavno delo z njimi, za kakršno koli prilagajanje materiala, krivljenje in rezanje je pomembno, da imajo krovci kvalitetno in pravo orodje, ker se z njim materiali ne poškodujejo.

Orodja za krovce

V naši trgovini vam ponujamo različna električna in ročna orodja, ki vam bodo olajšala delo. Poleg orodja pa nudimo tudi zaščitno opremo, saj je najpomembnejše, da bo delo, poleg kvalitete, tudi varno narejeno.