• Škofja vas 40, 3211 Škofja vas
  • 03 492 82 23
  • kozovinc@siol.net

Trapezne kritine

 

Pločevina v obliki strešnika CR 24

Pločevina je profilirana tako, da po videzu spominja na klasični glineni strešnik z višino vala 24 milimetrov in uporabno širino 1.100 milimetrov. Večinoma se uporablja za prekrivanje zasebnih objektov, zaradi majhne teže in preproste vgradnje pa je v zadnjih letih pogosta izbira glede na druge vrste materialov. Pločevina v obliki strešnika je sodoben material, ki združuje vse prednosti sodobnih materialov in estetike. Obstaja standardni 25-mikronski nanos barve ter streha s 35-mikronskim nanosom mat barve, ki povečuje estetski videz strehe.

Pločevina v obliki strešnika CR 24

 

Fasadna trapezna pločevina T 20

Fasadna trapezna pločevina višine 20 mm se pretežno uporablja za fasade zasebnih in poslovnih objektov. V primeru, ko je nagib strehe večji od 15 stopinj, se lahko izjemoma uporablja tudi kot strešna pločevina..

Fasadna trapezna pločevina T 20

 

Strešna trapezna pločevina T 35

Strešna trapezna pločevina z višino vala 35 milimetrov se pogosto uporablja za pokrivanje industrijskih objektov in tudi zasebnih hiš. Arhitekti jo izjemno cenijo zaradi dobrih tehničnih lastnosti, kot sta trajnost in dobra nosilnost. Poleg plošč so na voljo pripadajoča spričevala, tabele nosilnosti in tudi garancije.

Strešna trapezna pločevina T 35

 

Strešna trapezna pločevina T 45

Strešna trapezna pločevina z višino vala 45 milimetrov se pogosto uporablja za pokrivanje industrijskih objektov in tudi zasebnih hiš. Arhitekti jo izjemno cenijo zaradi dobrih tehničnih lastnosti, kot sta trajnost in dobra nosilnost. Poleg plošč so na voljo pripadajoča spričevala, tabele nosilnosti in tudi garancije.

Strešna trapezna pločevina T 45