• Škofja vas 40, 3211 Škofja vas
  • 03 492 82 23
  • kozovinc@siol.net

Izdelava žlebov

V našem podjetju proizvajamo žlebove vseh vrst in dimenzij (25, 28, 33, 40 cm) iz različnih materialov in v različnih barvnih odtenkih standardiziranih po RAL lestvici. Proizvajamo žlebove do dolžine 6 metrov, ki so v večni primerov tudi stalno na zalogi. Po naročilu vam naredimo dolžine žlebove tudi po vaših željah.

 

Izdelava žlebov - splošno

Ker so žlebovi stalno izpostavljeni soncu, dežju ter ostalim vremenskim vplivom, je zelo pomembno, da so narejeni iz materiala, ki je odporen na korozijo in temperaturne razlike. Zato so za žlebove najprimernejše kovine, ki so zelo odporne na spreminjajoče se vremenske razmere. Tako so za izdelavo najprimernejši aluminij, baker, pocinkana pločevina in cinkotit pločevina, inox pločevina.

Za izbiro najboljšega sistema žlebov je potrebno izbrati med pravo obliko žlebov ( polkrožni, oglati) , velikostjo in material, iz katerega so izdelani. Pri nas izdelujemo žlebove standardnih mer iz bakrene, aluminijaste, pocinkane in cinkotit pločevine, če se odločite za aluminijaste ali pocinkane žlebove lahko izbirate tudi med več različnimi barvami. V našem interesu je, da boste s svojo izbiro zadovoljni še dolga leta, pri odločitvi pa vam bomo svetovali s strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami.